2024 Vas 02



2024 Bal 30

Balandžio 22-26 dienomis progimnazijos bendruomenė keitė mokyklines uniformas į unikalų aprangos kodą.

Pirmadienio tema - dešimtmečiai. Mokiniai remdamiesi tėvelių bei mokytojų prisiminimais, ,,pasigaudę" idėjų internete, į mokyklą atkeliavo pasipuošę ryškiomis spalvomis, 1990-ųjų šukuosenomis, bei šiam laikotarpiui būdinga apranga.

Antradienio tema - spalvų diena. Bendraklasiai pasitarę tarpusavyje turėjo išsirinkti vieną spalvą, kuria įsipareigojo pasipuošti visi kartu. Nors išsirinkti ir kartu priimti bendrą sprendimą nebuvo lengva, tačiau užduotis buvo įvykdyta.

Trečiadienio tema -  draugų diena. Draugystė. Kodėl tai svarbu? Puoselėdami ją, mokiniai po 2, po 4 ar net visa klasė derinosi savo aprangas. Mokiniams nepaprastai gyvybiškai svarbu augti draugiškoje aplinkoje. Pripažinimas vienas iš gana reikšmingų žmogaus poreikių. Kiekvieną dieną mokiniai ne tik mokosi, bet ir kuria, puoselėja tarpusavio santykius.

Ketvirtadienio tema – formalūs rūbai. Šią dieną mokiniai puošėsi kaip niekada ankščiau. Mokykloje sklandė elegancija, o kostiumais pasipuošę mokyklos vaikinai džiugino ne tik merginas, bet ir mokytojus. Nors pastariesiems nebuvo labai patogu, tačiau kostiumas suteikė daugiau pasitikėjimo ir rimties.

Penktadienio tema – vasara! Paskutinę savaitės dieną, bendruomenė rengėsi išsiilgtos vasaros tematika. Nors šilumą termometrai rodė dar nedrąsiai, bet mokykloje ją puikiai susikūrėme patys.

O kas buvo tiems mokiniams, kurie ,,patingėjo" pasipuošti? Nors tokių buvo išties mažai, bet jie neišvengė iššūkių: nuo šokių ir dainavimo viešai iki linksmų varžybų ar šukuosenų.

Po ryškios savaitės, mokiniai su šypsena ir gera nuotaika išskubėjo mėgautis saulėtu oru. Mokyklos istorijas kuriame patys

Mokinių prezidentė Greta Staškūnaitė

Panevėžio Beržų progimnazijoje – spalvų savaitė! 08
Panevėžio Beržų progimnazijoje – spalvų savaitė! 07
Panevėžio Beržų progimnazijoje – spalvų savaitė! 06
Panevėžio Beržų progimnazijoje – spalvų savaitė! 05
Panevėžio Beržų progimnazijoje – spalvų savaitė! 04
Panevėžio Beržų progimnazijoje – spalvų savaitė! 03
Panevėžio Beržų progimnazijoje – spalvų savaitė! 02
Panevėžio Beržų progimnazijoje – spalvų savaitė! 01

2024 Bal 26

Balandžio 25 d. mokykloje vyko 8 klasių mokinių mokyklinė anglų kalbos olimpiada. Mokiniai atliko klausymo, skaitymo ir kalbos vartosenos užduotis. Geriausiai sekėsi ir daugiausia taškų (68,5 iš galimų 75) surinko 8b klasės mokinys Gabrielius Maisuradzė. Antrąją vietą (67 taškai) laimėjo 8b klasės mokinė Viltė Grybauskaitė ir trečiąją vietą – 8b klasės mokinė Urtė Pukėnaitė (64 taškai). Sveikiname nugalėtojus ir džiaugiamės jų pasiekimais.

Anglų kalbos mokytoja Ramunė Karosienė

Aštuntokų mokyklinė anglų kalbos olimpiada 02
Aštuntokų mokyklinė anglų kalbos olimpiada 01

2024 Bal 26

Balandžio 25 dieną vyko projekto „Būkime draugais“ veikla „1-4 klasių dailyraščio konkursas“. Jame dalyvavo 15 mokinių, kurie gražiausiai rašo. Mokinių darbus vertino patys konkurso dalyviai ir mokytojai. Nugalėtojais tapo: Skaistė iš 3a klasės, užėmusi I vietą, 4 b klasės mokinys Domantas užėmė 2 vietą, trečia vieta atiteko 1a klasės mokinei Tėjai.

Visi mokiniai buvo apdovanoti padėkos raštais ir saldžiais prizais.

Asta Kriščiūnienė

Dailyraščio konkursas 04
Dailyraščio konkursas 03
Dailyraščio konkursas 02
Dailyraščio konkursas 01

2023 m. Panevėžio Beržų progimnazija